avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... angajare asistent personal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

angajare asistent personal

Urmeaza sa fiu angajat ca asistent personal al unei persoane cu handicap.Daca poate cineva sa-mi spuna cat este salariul asistentului personal pentru ca cei de la primarie nu mi-au dat nici o relatie.Am 30 de ani vechime,se ia in calcul aceasta?
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 21:33, 13 Octombrie 2011
Salariul minim pe economie majorat pe grila de salarizare in functie de vechimea in munca.
emil6702 a scris:

Salariul minim pe economie majorat pe grila de salarizare in functie de vechimea in munca.

Imi puteti spune de unde aveti informatia? Cadrul legal, va rog!

Ultima data, acum vrero 3 luni, am vizat salariu de baza stabilit potrivit dispozitiilor legale privind salarizarea asistentului social cu studii medii din unitatile de asistenta sociala din sectorul bugetar, altele decat cele cu paturi, precum si spor de vechime si alte sporuri aferente acordate in conditiile legii.

Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2011
Darie Tudor, utilizator
Nu confundati asistentul social - calificat - cu asistentul personal, asa cum solicita petentul. Asa ati avea dreptate!
emil6702 a scris:

Nu confundati asistentul social - calificat - cu asistentul personal, asa cum solicita petentul. Asa ati avea dreptate!

Ehe, d-le emil, nu ma supar asa de usor, din contra, chiar imi place!
Nici faptul ca incercati sa vindeti castraveti la...gradinar.

Mai cititi inca o data, atent, legea si veti vedea ca legea 448 echivaleaza salariul asistenului personal cu al asistentului social cu studii medii.

Va recomand sa urmariti acest subiect, poate confirma d-ra Kyandra (sau alt..gradinar) si veti aduce o bucurie cunostintei dumneavoastra!
am intrebat pe cineva in domeniu. se ia in calcul vechimea. in cazul dumneavoastra, incadrarea este 680 ron iar netul 518 ron.

Alte discuții în legătură

Asistent personal pt persoane cu dizabilitati simpatyk simpatyk Buna ziua Vreau sa stiu si eu cat trebuie sa primeasca un Asistent personal debutant cu studii medi pe noua lege de salarizare unitara. Care este cuantumul ... (vezi toată discuția)
Salarizarea in 2012 ElinaM ElinaM iata ca si mai ales iata cum si pentru anul 2012 au aparut HG 1225/2011 si mai ales L 283/2011 asa ca va trebui sa ne reincadram. problema este tot cu ... (vezi toată discuția)
Care este salariul unui consilier juridic asistent? mariamihaelailie mariamihaelailie Buna seara, As dori sa stiu care este salariul brut al unui Consilier Juridic Asistent t-Serviciul Contencios Administrativ, Juridic dintr-o primarie? Si ... (vezi toată discuția)