avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... angajare asistent personal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

angajare asistent personal

Urmeaza sa fiu angajat ca asistent personal al unei persoane cu handicap.Daca poate cineva sa-mi spuna cat este salariul asistentului personal pentru ca cei de la primarie nu mi-au dat nici o relatie.Am 30 de ani vechime,se ia in calcul aceasta?
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 21:33, 13 Octombrie 2011
Deci e vb de salariul minim, dl Tudor, stop joc! E un pic mai mare, cunostinta mea are < 10 ani vechime si 525 RON net. Puteti solicita aceasta suma sub forma de indemnizatie, fara a avea un contract de munca, putand ca dvs. sa activati in alt domeniu.
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
emil6702, utilizator
Nu vreau indemnizatie pentru ca trebuie sa ma ocup in permanenta de bolnav si nu pot activa in alta parte.Multumesc tuturor,cand voi primi contractul de munca va voi spune cat este salariul.
petricacostin a scris:

Nu vreau indemnizatie pentru ca trebuie sa ma ocup in permanenta de bolnav si nu pot activa in alta parte.Multumesc tuturor,cand voi primi contractul de munca va voi spune cat este salariul.

In prezent, salariul de incadrare, la o vechime mai mare de de 10 ani, este de 640 lei. Unii contabili, in mod eronat au considerat salariul ca fiind 690 lei.
Astept raspunsul dvs, dar si vechimea pe care o aveti in munca.
a spus ca are 30 ani vechime. acolo unde lucrez eu, incadrarea este 680.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent personal pt persoane cu dizabilitati simpatyk simpatyk Buna ziua Vreau sa stiu si eu cat trebuie sa primeasca un Asistent personal debutant cu studii medi pe noua lege de salarizare unitara. Care este cuantumul ... (vezi toată discuția)
Salarizarea in 2012 ElinaM ElinaM iata ca si mai ales iata cum si pentru anul 2012 au aparut HG 1225/2011 si mai ales L 283/2011 asa ca va trebui sa ne reincadram. problema este tot cu ... (vezi toată discuția)
Care este salariul unui consilier juridic asistent? mariamihaelailie mariamihaelailie Buna seara, As dori sa stiu care este salariul brut al unui Consilier Juridic Asistent t-Serviciul Contencios Administrativ, Juridic dintr-o primarie? Si ... (vezi toată discuția)