avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cale de atac impotriva unei DECIZI CIVILE ramasa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cale de atac impotriva unei DECIZI CIVILE ramasa definitiva si irevocabila

Exista cale de atac in civil sau in penal, impotriva unei HJ de punere in posesie pe baza UZUCAPINI???
Defapt ideea este daca pot cere anularea in parte a acesteia, intrucat odata cu punerea in posesie fata de suprafata de teren, respectiva persoana si-a achizitionat in nume propriu si o parte de imobil ce a fost edificat de catre mine, cu acordul tacit al acesteia, urmare a unui raport de expertiza.
MENTIONEZ faptul ca respectiva reclamanta, in cerera principala a aratat ce pe respectivul teren, aceasta a adificat un bun compus din ...., iar dupa doi ani, data la care sa efectuaat acea expertiza dispusa de instanta, sa constatat o diferenta de constructie, ce ia fost atribuita acesteia prin prescriptie achizitiza. OARE respectiva instanta NU trebuia sa analizeze si sa ceara lamuriri reclamantei cu privire la diferenta de constructie ce rezulta din cele doua inscrisuri, CEREREA principala si raportul de expertiza???
stfel pe cale civila ce solutii imi propuneti, dar pe cale penala?
Pot face plangere impotriva JUDECATORULUI in cauza, pentru neglijenta in decizia luata sau o alta forma prin care sa atac acea sentinta? Cu multumiri anticipate astept raspunsurile dvs. #-o
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 23:16, 10 Octombrie 2011
as dorii si eu sa stiu daca rovineta trebuie platita si daca masina nu este inmatriculata in Romania si daca se poate lua amenda pentru asta
Cel mai bine e sa consultati un avocat cu actele pe masa. Impotriva judecatorului, puteti depune sesizare la CSM - Inspectia Judiciara. Daca depuneti plangere penala si se constata existenta de infractiuni, puteti solicita revizuirea deciziei.
fla80 a scris:

as dorii si eu sa stiu daca rovineta trebuie platita si daca masina nu este inmatriculata in Romania si daca se poate lua amenda pentru asta

Ai gresit usa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz aparte (accesiune, uzucapiune) SheiculDeRomania SheiculDeRomania ... in conditiile in care B a edificat un imobil pe terenul prop. NIMANUI la acea vreme, iar dupa cc 2 ani asupra respectivului teren se pronunta o hotarare J. ... (vezi toată discuția)
Expertiza topografica efectuata intentionat gresit lenast lenast Ce se poate face impotriva unui expert topograf care a intocmit o expertiza topografica intentionat eronata , bineinteles in favoarea partii adverse care a si ... (vezi toată discuția)
Executare silita titlu executoriu "fond funciar - obligatia de a face". cum procedez? DanyD DanyD Am un titlu executoriu provenit dintr-o HJ (dintr-un dosar civil care a avut ca obiect: \"fond funciar - obligatia de a face\") prin care instanta a obligatat ... (vezi toată discuția)