avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita titlu executoriu \"fond funciar - ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita titlu executoriu "fond funciar - obligatia de a face". Cum procedez?

Am un titlu executoriu provenit dintr-o HJ (dintr-un dosar civil care a avut ca obiect: "fond funciar - obligatia de a face") prin care instanta a obligatat Comisia locala de aplicare a legii 18/1991 citez: " sa procedeze la punerea in posesie pentru suprafata de teren de...ha pe raza comunei "L", la intocmirea p-v de punere in posesie si inaintarea documentatiei Comisiei judetene.
Tot prin acelasi titlu instanta a dispus, citez "obligarea Comisiei judetene sa emita titlu de proprietate reclamantei pentru aceasta suprafata de teren pe raza comunei "L"."

Cum pot executa acest titlu? Am investirea cu formula executorie, am fost la executorul judecatoresc dar acesta a intocmit un PV de constatare prin care ma indruma in instanta cf prev.art. 580 indice 3 cpc, apreciind ca cf acestui titlu, reclamanta nu a fost pusa in posesie!
Cel mai recent răspuns: DanyD , utilizator 09:34, 30 Mai 2012
Nimeni nu stie?
Macar un pct de vedere?:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila fogorosionel fogorosionel am o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila pronuntata in 20.03.2008 ,care obliga comisia locala si comisia judeteana pentru punerea in posesie a ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie teren stanculumintza stanculumintza Ca o scurta descriere a cazului In 2006 comisia judetena pt stabilirea dreptului de proprietate a reconstituit dreptul de proprietate al tatalui meu pe 9,5 ... (vezi toată discuția)
Intrarea in posesia unui teren agricol mostenire de la parinti avand act de vanzare cumparare din inainte de 1944 aapostol aapostol avem mostenire de pe uram tatalui decedat,teren 2 ha cumparat cu act de vanzare cumparare prin notariat din anul 1923,act original pe care il detinem in ... (vezi toată discuția)