avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... UNBR: Florea sau Bota ? Sau amandoua!?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

UNBR: Florea sau Bota ? Sau amandoua!?

Spuneti-ne si noua daca UNBR Bota are acte de infiintare si UNBR Florea nu are de ce Hotul striga :uite hotul ?!?
Nu mai intelegem nimic. Sa existe 2 barouri, care ar fi problema ?!?

Multumesc pentru atentie!
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Feraru Diana , Avocat 19:04, 11 Octombrie 2011
Ce are Bota este o asociatie care infiinteaza barouri. Cei care profeseaza in aceste asa-zise barouri infiintate de Bota, nu au calitate de avocat. Asta este diferenta esentiala! Daca putem face barouri dupa bunul plac, de ce nu facem si judecatorii sau notariate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreun dezavantaj daca dau examen in baroul paralel? Geani_geani Geani_geani As vrea sa stiu care sunt diferentele intre cele doua barouri. Unchiul meu are cabinet individul si daca as promova examenul de admitere mi-as putea face ... (vezi toată discuția)
Avocat in baroul bota nicolenicoleta_83 nicolenicoleta_83 Este legala practicarea avocaturii si reprezentarea in instanta ca avocat inscris in baroul Bota? (vezi toată discuția)
Admitere in baroul traditional sau baroul bota ? diferente ? avantaje ? allex64 allex64 Poate cineva sa explice care sunt diferentele dintre cele doua barouri ? Functioneaza in paralel ? Care sunt avantajele si dezavantajele inscrierii in unul ... (vezi toată discuția)