avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1957 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu minim
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu minim

Buna ziua .Am o mica firma de comert cu doi angajati. Din cauza problemelor economice as vrea sa reduc salariul angajatilor de la 812 la 670.Denumirea postului este 'lucrator comercial'.Angajatii sint absolventi de liceu dar nu au nici o calificare in domeniul comercial. As putea sa fac asta fara sa incalc legea ? Am citit codul muncii dar nu am inteles.Va rog sa-mi raspundeti. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen_danciu , utilizator 14:57, 11 Octombrie 2011
Citit art. 17/5, 41/1, 41/3 din Codul muncii.
Da sigur ca puteti. Trebuie sa informati salariatii de modificare apoi sa faceti un act aditional la contract si nu uitati sa modificati in revisal si sa-l transmiteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit brut micsorat carmen_danciu carmen_danciu Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca din motive financiare o societate nu mai poate sa sustina un salariu brut de 1000 lei poate sa-l reduca la salariul minim ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire societate madalina_florina madalina_florina Buna ziua, Daca am modificat doar denumirea unei societati (restul datelor ramanand aceleasi) trebuie sa faceam acte aditionale la contractele individuale ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume societate si cim / documente personal incheiate apetra apetra ce se intampla cu contractele de munca deja incheiate in cazul schimbarii numelui societatii si formei juridice? Si toate documentele, deciziile legate de ... (vezi toată discuția)