avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces delapidare

Intr-o judecata de delapidare care se afla la sfarsit(am mai primit un termen pentru pregatirea apararii) pot cere judecatorului(in calitate de inculpat) inca un termen pentru un martor de care mi-am amintit acum si care ar putea spune ceva foarte important in apararea mea? Pot face chiar eu cerere la dosar pana in termen sau poate cere avocatul in sedinta din ziua respectiva? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 10:31, 11 Octombrie 2011
se poate cere termen.ori dumneavoastra prin cerere,ori avocatu.trebuie depusa inainte sa aiba loc procesul
daca cercetarea judecatoreasca nu s-a finalizat atunci puteti solicita suplimentarea probatoriului cu un martor.
va recomand sa justificati necesitatea acestuia, ce doriti sa dovediti prin depozitia sa si sa va obligati sa il aduceti dvs la sedinta de judecata. Evitati astfel sa fie interpretata ca o modalitate de aminare nejustificata a solutionarii dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor care nu poate venii la termen SAUNDU SAUNDU Buna ziua,am un termen pe 15.12 iar martorul propus de mine intr-un dosar reziliere contract nu poate venii la termenul din 15 dar la urmatorul va veni cu ... (vezi toată discuția)
Arestare preventiva pentru sustragere de la urmarirea penala.cerere de amanare pentru angajare aparator CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Intrebarea vizeaza situatia in care inculpatul este liber ( nu este retinut) si este citat pentru a se judeca propunerea de arestare preventiva formulata de ... (vezi toată discuția)
Clasare dosar aurelpesa aurelpesa intrarea in vigoare a noului Cod Penal si noului Cod de Procedura Penala la 01.febr.2014 atrage dua sine anularea si casarea dosarelor penale aflate pe rol in ... (vezi toată discuția)