avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum recuperez bani de la primarii?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum recuperez bani de la primarii?

Buna ziua! Puteti sa ma ajutati cu un sfat cum sa recuperez banii de la primariile cu care am incheiat contracte pe baza O.U.G. 34/2006. Am de recuperat foarte multi bani de la autoritatile contractatnte, dar ei tot spun ca nu au primit banii de la Guvern. Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 09:03, 11 Octombrie 2011
E o problema delicata cu primariile din pacate, incearca esalonarea datoriei macar cu ei ptr plati partiale, daca nu metoda clasica apeleaza la cineva cu influenta in partid ( cred ca ce ti-am scris deja ai incercat ) .
Bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie vodafone ggagiuu ggagiuu in 2008 am facut un abonament la vodafone pe care lam utilizat citeva luni dupa care am plecat afara acum cind am revenit am primit o instiintare de la o firma ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata - asociatia de proprietari sSpyrotek sSpyrotek Buna seara! Am primit de la asociatia de proprietari o somatie de plata in care imi spun ca trebuie sa achit suma de 4000 lei pana la data de 31 aprilie.nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii in cazul insolventei fostului angajator cornelis2013 cornelis2013 Buna seara,am rugamintea daca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat........am aflat ca de curand a intrat in insolventa firma la care am lucrat...si de la care ... (vezi toată discuția)