avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alimente uniunea europeana pentru cei cu venituri mici
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alimente uniunea europeana pentru cei cu venituri mici

sunt somera incepand cu data de 3 august fiul meu incepand cu data de 30 august .beneficiem de ajutoarele alimentare=D>
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:50, 11 Octombrie 2011
Da, aveti dreptul.

Mergeti la primarie cu fotocopii dupa actul de identitate si carnetul de somaj si cereti sa fiti inscrisi pe lista persoanelor care beneficiaza de ajutoare alimentare.
Sper ca in cazul in care aveti acelasi domiciliu sa nu va refuze pe vreunul din dvs., nu stiu daca exista vreo precizare in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor alimentar ue pesticid pesticid Nu stiu daca am postat bine, dar as dori sa stiu daca ma mai pot inscrie la agentia de somaj pt. primire ajutor alimentar ue. N-am stiut ca, somer ... (vezi toată discuția)
Somer- de ce ajutoare pot beneficia de la stat? july_pink2003 july_pink2003 Buna ziua, Incepand cu data de 30 iulie 2013 beneficiez de indemnizatie de somaj in valoare de 538 lei. Am 2 copii minori cu alocatie de 242 lei (in ... (vezi toată discuția)
Ajutoare umanitare ue livisor27 livisor27 sunt somer indemnizat de pe data de 8 sep 2014 cu un somaj de 398 lei.pot beneficia de acel tichet pentru ajutoare?daca da de unde sa iau tichetul? (vezi toată discuția)