avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenirea la serviciu dupa CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenirea la serviciu dupa CCC

Va rog sa imi spuneti ce cereri si catre cine trebuiesc intocmite pentru reintoarcerea la serviciu dupa CCC. Am inteles ca trebuie facuta o cerere catre Primaria sociala unde am depus dosarul pentru indemnizatie si alocatie? Ce sa cer, sau se face o instiintare. Cum anume se procedeaza?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 11 Octombrie 2011
1. Faceti cerere catre angajator de revenire din CCC si de reluare a activitatii.

2. In baza acestei cereri, angajatorul va emite decizia de incetare a suspendarii c.i.m. si de reluare a activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu crestere copil inaintea implinirii copilului a varstei de 2 ani ServiciulmaltezTimisoara ServiciulmaltezTimisoara Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei probleme cu care ma confrunt. Directorul executiv al asociatiei este in concediul pt cresterea copilului pana in data ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic resurseumane12 resurseumane12 data nastere copil 2.06.2010 sfarsit perioada suspendare 1.06.2010. cerere anjagat reluare activitate 4.06.2012 ce acte se intomesc si daca este corecta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am scris acest mesaj ieri, dar mai aveam o intrebare ... hr_band hr_band Buna ziua, Am scris acest mesaj ieri, dar mai aveam o intrebare suplimentara. ce se intampla in cazul in care CIM inceteaza dar angajata doreste sa revina ... (vezi toată discuția)