avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire salariu

buna ziua, imi puteti spune va rog daca, o data ce datoria catre o banca a fost preluata de un executor judecatoresc se mai poate pune poprire pe salariu? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anescumaria , utilizator 10:19, 11 Octombrie 2011
Executorii judecatoresti nu preiau datorii, ci sunt instrumentul prin care se pune in aplicare o decizie judecatoreasca. In cazul Dvs., banca a apelat la un executor pentru a obliga debitorul sa achite datoria. Da, se poate pune poprire pe orice fel de venituri sau se pot executa orice bunuri aflate in proprietatea debitorului.
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc sau scoatere la licitatie? val3ros val3ros buna ziua...va rugam sa ne lamuriti cu privire la o situatie atipica... un locatar din blocul nostru a inregistrat datorii multe la plata intretinerii drept ... (vezi toată discuția)
Contract bancar dislexic dislexic In urma unui contract de imprumut inchiat cu o banca, X este in imposibilitate de a plati 2 rate. Banca, printr-o firma de avocatura , someaza cu inceperea ... (vezi toată discuția)