avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

daca pe 19.10.2011 este prima infatisare pt divort si sotia mea isi va retrage dosarul eu pot merge mai departe cu divortul?mentionez ca:
- la domiciliu comun s-a facut o ancheta de catre autoritatea tutelara pt ca sotia mea nu are alt domiciliu unde ar putea sa locuiasca dupa divort si a trecut aceasta adresa pe cererea de divort
- am depus o ordonanta presedintiala prin care am solicitat incredintarea pe toata perioada desfasurarii procesului de divort a fiicei noastre minore,de 4 ani si am avut ca termen data de 15.03.2012; am depus o cerere de preschimbare a acestei date si mi s-a dat ca termen data de 20.10.2011, a doua zi dupa prima infatisare a procesului de divort, cand vreau sa stiu daca se va tine cont de faptul ca eu am depus acea ordonanta si termenul este a doua zi a procesului de divort
Pot eu sa merg mai departe cu toate aceste demersuri, inclusiv cu divortul?
Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: bebeto478 , utilizator 11:21, 11 Octombrie 2011
in primul rand, angajati-va un avocat sa va reprezinte interesele.. in al doilea rand formulati cerere recoventionala la procesul de divort princ are solicitati desfacerea casatoriei prin divort din vina sotiei, incredintarea catre dvs a minorei, sotia sa revina la numele avut anterior casatoriei
Cu siguranta veti putea merge din moment ce prin cererea reconventionala o cereti....ar cu ordonanta e o procedura speciala care isi are continuitatea
p.s. cat despre domiciliul sotiei dupa divort, este problema dumniei sale....
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
sebastian-barbulescu, utilizator
ce inseamna acea cerere reconventionala?cand o pot depune?
eu nu am inca un avocat,vreau sa vad ce se intampla in prima zi a procesului de divort;sotia a spus chiar si celor de la autoritatea tutelara ca nu are avocat, dar mie mi-a zis ca cererea de divort a fost depusa de catre avocatul ei, ca ea nici nu stia ce e scris acolo, dar acum sustine ca nu are avocat, chiar daca eu i-am gasit cartea de vizita a acelei avocate,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si incredintare minor bebeto478 bebeto478 Buna ziua, am sa prezint pe scurt despre ce este vorba: pe 19,10,2011 am avut prima infatisare divort(sotia mea a depus cererea de divort pe data de ... (vezi toată discuția)
Divort - doresc amanare la primul termen flyxy16 flyxy16 sunt in divort cu sotia,sia gasit unul mai tinar ca ea cu 8 ani si a bagat divort,ce pot face sai dau aminare la primul termen care e pe 5 noiembrie,daca nu ma ... (vezi toată discuția)
Stabilirea domiciliului unui minor flyxy16 flyxy16 sunt in divort cu sotia,la ancheta sociala facuta la autoritatea tutelara si nu acasa cum ar trebui fata mea care are virsta de 12 ani a fost intrebata de fata ... (vezi toată discuția)