daca pe 19.10.2011 este prima infatisare pt divort si sotia mea isi va retrage dosarul eu pot merge mai departe cu divortul?mentionez ca:
- la domiciliu comun s-a facut o ancheta de catre autoritatea tutelara pt ca sotia mea nu are alt domiciliu unde ar putea sa locuiasca dupa divort si a trecut aceasta adresa pe cererea de divort
- am depus o ordonanta presedintiala prin care am solicitat incredintarea pe toata perioada desfasurarii procesului de divort a fiicei noastre minore,de 4 ani si am avut ca termen data de 15.03.2012; am depus o cerere de preschimbare a acestei date si mi s-a dat ca termen data de 20.10.2011, a doua zi dupa prima infatisare a procesului de divort, cand vreau sa stiu daca se va tine cont de faptul ca eu am depus acea ordonanta si termenul este a doua zi a procesului de divort
Pot eu sa merg mai departe cu toate aceste demersuri, inclusiv cu divortul?
Ce pot face?
in primul rand, angajati-va un avocat sa va reprezinte interesele.. in al doilea rand formulati cerere recoventionala la procesul de divort princ are solicitati desfacerea casatoriei prin divort din vina sotiei, incredintarea catre dvs a minorei, sotia sa revina la numele avut anterior casatoriei
Cu siguranta veti putea merge din moment ce prin cererea reconventionala o cereti....ar cu ordonanta e o procedura speciala care isi are continuitatea
p.s. cat despre domiciliul sotiei dupa divort, este problema dumniei sale....
ce inseamna acea cerere reconventionala?cand o pot depune?
eu nu am inca un avocat,vreau sa vad ce se intampla in prima zi a procesului de divort;sotia a spus chiar si celor de la autoritatea tutelara ca nu are avocat, dar mie mi-a zis ca cererea de divort a fost depusa de catre avocatul ei, ca ea nici nu stia ce e scris acolo, dar acum sustine ca nu are avocat, chiar daca eu i-am gasit cartea de vizita a acelei avocate,