avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarizare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarizare

Am absolvit anul trecut studii superioare, lucrez in administratia locala,angajatorul nu m-a trecut la alt nivel de salarizare cu toate ca cerintele postului sunt de studii superioare. Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez sa pot beneficia de aceasta marire de salariu.
Cel mai recent răspuns: iulianadonose , utilizator 14:01, 11 Octombrie 2011
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In noul stat postul meu e de studii superioare treb sa sustin concurs? aleksutzu aleksutzu 1.Am fost instiintat de catre cei de la resurse umane ca in noul stat ce urmeaza sa vina, functia pe care sunt incadrat s-a transformat din studii medii in ... (vezi toată discuția)
Cum se poate transforma un post daca persoana care il ocupa a absolvit studii superioare? campeanrafila campeanrafila un functionar public cu studii medii, care a absolvit o forma de invatamant superior, cum i se poate transforma postul in post cu studii superioare. Daca ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa [trecerea pe studii superioare] ioanaciulei ioanaciulei cum poate fi promovat in clasa un referent superior si care este cresterea salariala in procente? (vezi toată discuția)