avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dupa cat timp pot da de permis?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dupa cat timp pot da de permis?

Aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a teza a II-a şi b Cod penal, iar în temeiul art. 71 alin. 5 Cod penal, dispune suspendarea executării pedepsei accesorii, pe durata termenului de încercare de 2 ani şi 2 luni.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:55, 11 Octombrie 2011
dupa implinirea unui an de la raminerea definitiva a sentintei de condamnare
La implinirea unui an de la ramanerea definitiva si irevocabila a hotararii judecatoresti de condamnare cu suspendare a dv, puteti depune actele pt obtinerea unui nou permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost condamnat cu suspendare pentru refuz recoltare probe biologice, cand imi pot recupera permisul? xt4ssy xt4ssy In urma cu 2 luni am fost condamnat la 2 ani inchisoare cu suspendare pentru refuz recoltare probe biologice continutul hotararii judecatoresti fiind ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu aplicarea art. 81 cod penal - termen obtinere nou permis idaady idaady Solutie: În baza art. 178 alin. 1, 2 C. pen., cu aplicarea art. 3201 alin. 7 C.proc.pen., condamnă pe inculpatul ...................................., la ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan vasile70 vasile70 .Buna ziua !In urma cu un an am fost depistat in trafic cu o alcoolemie de 1,25 si acum o luna am fost condamnat la 6 luni cu suspendare .As vrea sa stiu cand ... (vezi toată discuția)