.Buna ziua !In urma cu un an am fost depistat in trafic cu o alcoolemie de 1,25 si acum o luna am fost condamnat la 6 luni cu suspendare .As vrea sa stiu cand voi avea dreptul sa sustin un nou examen de obtinere a permisului de conducere .Pentru a primi un raspuns la obiect va atasez in continuare sentinta: HOTARARE: Condamnă pe inculpat la o pedeapsă de 6 (şase) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita minimă admisă de lege, prevăzută de art. 87 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu aplicarea art. 74 lit. a şi c Cod penal, în referire la art. 76 lit. d Cod penal (faptă săvârşită la data de 22.02.2008). În temeiul art. 81 Cod penal, dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 2 (doi) ani si 6 (şase) luni, stabilit în condiţiile art. 82 alin. 1 şi 3 Cod penal. În temeiul art. 71 alin. 2 Cod penal, aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a teza II, b şi c Cod penal, iar în temeiul art. 71 alin. 5 Cod penal, dispune suspendarea executării pedepsei accesorii, pe durata termenului de încercare de 2 (doi) ani şi 6 (şase) luni. În temeiul art. 191 alin. 1 Cod de procedură penală, obligă pe inculpat la plata sumei de 300 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile.
1 an de la data ramanerii definitive a hotararii(data pronuntarii + 10 zile termenul de apel)."pregatirile"le puteti face si pana la implinirea termenului(dosar, fisa medicala, etc)