avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat mostenitor

detin un certificat de mostenitor pentru bunurile imobile ramase in urma decesului parintilor (la succesiune urmasii surorii mele decedate au renuntat)
dupa un timp am constat ca mama mea mai detinea impreuna cu o sora a sa alte bunuri imobile mentionate intr-un titlu de proprietate - cele doua fiind mentionate in acel titlu de propritate ca urmase ale titularului de drept (tatal lor decedat la data acordarii acelui titlu de proprietate)
Acum la succesiunea pentru bunurile mentionate in acel titlu de proprietate se vor prezenta urmasii surorii mamei mele si eu ca mostenitor al mamei mele sau si urmasii surorii mele care la succesiunea mai sus mentionata au renuntat.
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 18:22, 11 Octombrie 2011
Va prezentati dvs si urmasii surorii mamei dvs. Renuntarea este pentru tot, nu se poate renunta numai pentru o parte din mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire MariusD@1984 MariusD@1984 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez in urmatoarea situatie: In urma decesului bunicului meu a ramas ca mostenire o casa batraneasca de la tara impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Succesiune StefanL61 StefanL61 In urma decesului unuia din parinti am deschis dosar de succesiune la motariat pentru un imobil, avand ca urmasi implicati pe sora mea, pe mine si pe parintele ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire mihaela n. mihaela n. Buna ziua. As dori sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie si cam care sunt costurile unei astfel de actiuni: Locuiesc in apartamentul ... (vezi toată discuția)