avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general verificarea erorilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

verificarea erorilor

as dori sa stiu daca atunci cand se intocmeste bilantul contabil la sf de an ,se poate depista daca s-a facut vreo greseala in registrul de casa,raportul de gestiune,etc,sau orice eroare de vede la sf fiecarei luni cand sunt predate documentele contabilei
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:57, 11 Octombrie 2011
Din bilant nu se pot depista erori de genul celor descrise de Dvs. mai sus. Daca exista erori pe soldurile conturilor, nu va puteti da seama decat daca actele sunt verificate sau soldul este atipic si atunci va puneti intrebarea "ce-i aici?".
Dar care este contabilul care doar inregistreaza actele si nu le mai verifica inca o data?:O

Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa cuprinda un bilant la asociatie ? BEN46 BEN46 Ce trebuie sa cuprinda un bilant la o Asociatie si cine-l intocmeste si verifica ? (vezi toată discuția)
Reglare conturi denisa2011 denisa2011 buna ziua, daca stiu soldul la 371 pot face note contabile de reglare pt 378 si 4428, imi strica ceva in balanta, se modifica ceva ce nu ar trebui? va ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog - termen balanta Krissia . Krissia . #-o Am si eu nevoie urgent de o informatie. Exista o baza legala care prevede termenul legal de inchidere a unei balante lunare? 10 zile, 25 zile....? Si daca ... (vezi toată discuția)