avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita de la leasing
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita de la leasing

Am returnat masina firmei de leasing si dansii mi`au trimis o factura de 6000 RON la o datorie de 2100 RON, reprezentand restante la rate , factura cu care nu am fost de acord si le`am comunicat-o telefonic .Dupa o tacere de 1 an m`am trezit cu o somatie de la executorul judecatoresc si un titlu executoriu pe suma respectiva +cheltuielile de executare si onorariul executorului..
As dori sa aflu cum pot contesta executarea pe suma respectiva si , mai ales, cum pot contesta suma ceruta de firma de leasing- pentru ca este enorma...
Ce pot pati legal tinand cont ca nu am venituri si nici bunuri personale? Exista posibilitatea de a ajunge la o intelegere cu executorul pt o esalonare a datoriei pe o perioada de timp? 'Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 21:46, 11 Octombrie 2011
Puteti face contestatie la executare, in termen de 15 zile de la data primirii somatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare leasing auto Savagabi Savagabi In septembrie 2008,am achizitonat prin leasing auto un autoturism logan.Pana in luna mai 2009 am achitat toate ratele la zi ,dar din cauza situatiei economice ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare RalucaBCR RalucaBCR Buna ziua, Ma vad in ipostaza de executat silit pentru o suma completata de avocata mea pe un contract semnat de mine in alb. (Recunosc, am avut enorm de ... (vezi toată discuția)
Executare silita cosmin_horia cosmin_horia Buna ziua, Am o nelamurire legat de o executare silita, am avut un contract de leasing auto iar pe la inceputul anului 2011 am intampinat ceva probleme, in ... (vezi toată discuția)