avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Solutie: Admite cererea formulatã de lichidator ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Solutie: Admite cererea formulatã de lichidator judiciar Expert Com SPRL, pentru soluþionarea în mod irevocabil, a cererii de antrenare formulatã împotriva pârâþilor x si y

"Solutie: Admite cererea formulată de lichidator judiciar Expert Com SPRL, pentru soluţionarea în mod irevocabil, a cererii de antrenare formulată împotriva pârâţilor" ... ce vrea sa insemne pe romaneste ?
Cel mai recent răspuns: ovidiu_uk , utilizator 22:07, 11 Octombrie 2011
Sa cerut atragerea raspunderi patrimoniale a paratilor si acest lucru sa admis.
si daca este vorba despre un furt de identitate?
ovidiu_uk a scris:

si daca este vorba despre un furt de identitate?

Cine si cui i-a furat identitatea?
mie ... am depus o plangere penala in august 2009 impotriva unor autori necunoscuti pentru :fals privind indentitatea , fals sub semnatura privata si inselaciune .... dosarul este investigat la SIF si de atunci si de atunci m-am trezit administrator la "n" firme
si eu sunt "x"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta privind atragerea raspunderii patrimoniale Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! In 21 martie fostul asociat al firmei care acum este falimentata, radiata... a avut proces intentat de DGFP sector 3 privind atragerea ... (vezi toată discuția)
Cerere de antrenare raspundere cdan10000 cdan10000 Am fost in litigiu de munca ,cu firma la care am lucrat;am castigat drepturile salariale.Firma a intrat in faliment.Am apelat pentru inf. la lichidatorul ... (vezi toată discuția)
Raspundere administrator statutar societate faliment advsys advsys Ma puteti ajuta cu un model de atrenare a raspunderii patrimoniale a fostul administrator statutar si a unei terte persoane care nu avea calitatea ( fals in ... (vezi toată discuția)