avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna seara,
daca nu s-a cerut o pensie alimentara la data cererii reincredintarii minorului,si nu a fost pronuntata nici o hotarire in legatura cu pensia alimentara se poate sa fiu trimisa in judecata acum si mai ales sa m-i se ceara bani si din urma pentru pensia alimentara?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: angelaileana , utilizator 22:07, 11 Octombrie 2011
faptul ca instanta nu a hotarat asupra pensiei alimentare este o grava eroare a instantei! pensia de intretinere este obligatoriu de stabilit si este datorata minorului. Bineanteles ca , oricand puteti fi data in judecata pentru asta! Sa inteleg ca suntei mama:stunned:
da sint mama care din pacate sufera in urma unor bunici care mi-au intors copilul impotriva mea doar pentru a mai cistiga niste bani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiei alimentare din pensia de invaliditate grad i AncaPrincess AncaPrincess Buna. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Sunt pensionat de invaliditate cu grad I grav . Sunt divortat si am doi copii minori in ingrijirea fostei sotii. Nu ... (vezi toată discuția)
Ce sanse reale am? dorina_gabriela dorina_gabriela Speta mea e urmatoarea: sotul meu a parasit domiciliul conjugal anul trecut in luna februarie. Actiunea de divort am inaintat-o eu in luna iunie, printre ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara danielf2008 danielf2008 Am intentat o actiune in instanta pentru stabilirea pensiei alimentare in procent de 25% din venituri si nu in suma fixa asa cum instanta de judecata ... (vezi toată discuția)