avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare credit cu garantii per aval pe firma
Discuție deschisă în Executare silită

executare credit cu garantii per aval pe firma

Am o problema legata de un credit pe firma care e de 3 ani si care nu il mai pot plati ,creditul este cu garantii per aval cu bilete la ordin avalizate de administrator, intrebarea e daca eu nu mai platesc creditul pe firma o sa execute firma si daca nu are ce executa pe firma il executa pe cel care a avalizat BO adica administratorul problema e ca eu am un apartament luat prib credit ipotecar de la o alta banca si mie frica sa nu ami execute acel imobil, logic ar fi ca nu il poate executa ca este ipotecat de banca care am creditul ipotecar, dar nu stiu legal cum se procedeaza, ar fi posibil ca banca la acre am creditul pe firma sa ceara executarea si la acel imobil?
dati un sfat ca nu stiu ce sa fac
#-o#-o
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters225650 , utilizator 16:44, 12 Octombrie 2011
va fi executat silit imobilul avalistului. Daca este bun comun si doar unul din sot a avalizat, mai intai se va face partajul va fi atrinuit debitorului si apoi va fi executat bunul
asta am inteles doar ca imobilul avalistului adica al meu este cumparat prin credit ipotecar la o alta banaca care inca mai platesc in 25 deani, intrebarea e daca banca care ma va executa pt creditul de pe firma daca se poate atinge de acest imobil care este deja ipotecat la banca care mia dat creditul imobiliar
Da, ipoteca nu indisponibilizeaza bunul.
ce alte soluti ar mai fi in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit pe firma cu garantii per aval ContSters225650 ContSters225650 Am o problema legata de un credit pe firma care e de 3 ani si care nu il mai pot plati ,creditul este cu garantii per aval cu bilete la ordin avalizate de ... (vezi toată discuția)
Executare silita, plus credit bancar norocel73 norocel73 in urma cu ceva timp un var de al meu a luat un credit bancar garantat cu ipoteca. Ulterior, bazandu-se pe buna intentie a unei firme la care lucra, a avalizat ... (vezi toată discuția)
Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)