avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacerea contr de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacerea contr de munca

Am primit o instiintare prin care mi se cere desfacerea contr de m-ca, cu ce art se poate desface CIM ca sa beneficiez de somaj?
Cel mai recent răspuns: luciapap , utilizator 10:31, 12 Octombrie 2011
Codul muncii ART.65 ali.(1)
Dar, angajatorul peste cat timp poate sa incadreze o alta pers pe acelasi post ( trebuie sa vad dac este de acord).In CIM la previz la concediere scrie 20z lucrat, trebuie efectuat previzul?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu somaj? aledical aledical Doresc sa ma ajute cineva; sotia mea a fost in concediu o saptamina la revenire a primit un preaviz in care i se aduce la cunostintia ca activitatea societatii ... (vezi toată discuția)
Anulare preaviz pityu79 pityu79 Prietena mea in data de 06.01.2010 a primit preaviz cu 20 zile de la angajator cu art. 65/1 din Codul Muncii. Nu am inteles de ce cu 20 de zile pentru ca in ... (vezi toată discuția)
Conflictul de drepturi carmen.dochiu carmen.dochiu Firma la care lucrez isi transfera activitatea de vanzari pe alta societate din holding. Echipa . nou angajata nu doreste si preluarea mea, de aceea mi-au ... (vezi toată discuția)