avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de nastere tip vechi
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de nastere tip vechi

Buna! Doresc sama casatoresc in Grecia cu cetatean grec si as vrea sa știu dacă certificatul de naștere acel tip vechi mai este valabil.multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vasia , utilizator 12:04, 12 Octombrie 2011
V-a multumesc!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria intre un cetatean roman si unu cetatean grec ce acte sunt necesare si care este valabilitatea acestor acte? sylvye sylvye Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere in olanda bufa bufa Pentru ca certificatul meu de nastere sa fie valabil in strainatate ,in Olanda,cum trebuie sa prochedez ? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru oficierea unei căsătorii între 2 romani ... DMaria.Dragomir DMaria.Dragomir Buna ziua! Pentru oficierea unei căsătorii între 2 romani in Thassos, Grecia, s-a schimbat ceva legat de adeverința de celibat? Pana acum se obtinea ... (vezi toată discuția)