avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Daca sunt PFA de 2 ani si nu am contract cu Casa de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Daca sunt PFA de 2 ani si nu am contract cu Casa de Pensii ce trebuie sa fac ?

Va salut din nou,

Stimate/ti Doamne si Domni ma adresez acelor persoane care au fie si 3 minute sa-mi spuna ceea ce ar fi trebuit sa fac si mai ales ce trebuie sa fac acum...
Sunt obligat sa am contract cu Casa de pensii din moment ce nu am produs nimic in ultimul an ca si PFA?

Cu deosebita apreciere!

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Rectificari facute de cas CovaciAncuta CovaciAncuta Stimati domni/ doamne, Va rog mult sa ma ajutati, deoarece iar trebuie sa duc lupte, parca nesfarsite, cu CAS-ul. Dupa ce mi-am achitat in 2012 la zi ... (vezi toată discuția)
O parere, sper eu, cat mai lipsita de subiectivism Radu Gabrian Radu Gabrian Dupa mai mult de un an de cand ma aflu pe acest forum,de care am devenit dependent,incerc cu modestie si respect pentru toti,sa imi formulez o parere despre ce ... (vezi toată discuția)
Cote indivize refuz de a contribui la costuri reparatii dubick dubick Detin 70% cota indiviza a unui imobil cu 2 proprietari. Imobilul fiind o casa veche (aprox 100 ani) care nu a fost renovata de aprox 40 de ani.Apartamentul meu ... (vezi toată discuția)