avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare bani cautiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare bani cautiune

Buna ziua tuturor,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare.
Bunica mea in urma unui proces de rezolutiune a unui contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere, in care solutionarea a dat castig de cauza ei , i-a fost deschis un proces cu executare silita, a apartamentului in cauza. In urma acestui proces , a deschis un proces de contestatie la executare cu bineintelesa suspendare provizorie , in care a platit o suma de bani ca si cautiune. In procesul de contestare la executare solutia a fost de admitere a cererii dumneaei si anuleaza formele de executare intocminte de BEJ...in dosarul de executare cu nr...
Intrebarea mea este , in cazul de fata , ea poate sa-si recupereze banii de pe cautiune , inapoi?
Va multumesc foarte mult pentru ajutor.
Dupa ramanerea irevocabila a hotararii pronuntate in contestatia la executare, poate sa faca o cerere de restituire a cautiunii.
Va multumesc foarte mult pentru raspunsul promt. Dupa ramanerea irevocabila a acestei hotararii pronuntate in contestatia la executare, unde v-a putea sa depuna aceasta cerere de restituire a cautiunii?
Va multumesc
cererea se depune la instanta la care a fost depusa acea cautiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea cautiunii andrerieu56 andrerieu56 Buna seara, Instanta de recurs a admis contestatia la executare si a anulat executarea silita prin hotarare irevocabila. Comunicarea inca nu am primit-o dupa ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune in cazul admiterii contestatiei la executare Ioan Seria Ioan Seria Buna ziua, Am nedumerire cu o speta in care am fost implicat. Concret, intr-o executare silita imobiliara in care am fost parte, mi s-a admis contestatia la ... (vezi toată discuția)
Restituirea sumelor poprite, taxei de timbru si cautiunii; va rog, un sfat! ctm ctm Am castigat - la instanta de fond - un proces civil de contestatie la executare silita. Instanta a hotarat: - anularea actelor de executare ... (vezi toată discuția)