avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general FAC RECEPTIA MARFII SI O POT FACTURA CLIENTILOR?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

FAC RECEPTIA MARFII SI O POT FACTURA CLIENTILOR?

Am contract cu un furnizor de produse. Am primit marfa cu aviz de insotire, marfa corespunde, dar nu am primit si factura de la furnizor. Pot sa fac receptia si sa o facturez mai departe clientilor mei? Daca factura nu o primesc pana la 15 ale lunii urmatoare fac autofacturare? Nu este vorba de un furnizor extern.
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 14:15, 12 Octombrie 2011
Da.
Atentie insa sa nu fie vorba de un contract de vinzare in regim de consignatie. In acest caz furnizorul va va factura numai marfurile pe care dvoastra le-ati vindut, caz in care nu trebuie emisa autofactura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marfa in regim de consignatie bernadette bernadette Buna ziua Am o problema si as dori daca ma poate ajuta cineva Am achizitionat marfa din UE pe care pe baza unui contract incerc sa vand in regim de ... (vezi toată discuția)
Marfa cu plata la vanzare simi79 simi79 Ce proceduri se face cand se da marfa cu plata la vanzare?Din cate am inteles ar trebuie un contract intre firme,e adevarat?Numai pe baza de aviz se poate fara ... (vezi toată discuția)
Consignment stock TiberiuOlaru TiberiuOlaru Incerc sa startez aceasta aplicatie cu ajutorul: - unui furnizor din Austria (care produce si livreaza marfa intr-un depozit din Romania al unei terte parti); ... (vezi toată discuția)