avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Leasing persoana fizica
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Leasing persoana fizica

Am cumpărat o masină în leasing. Contractul e pe 10 ani, din care au trecut 3. Intrebare: am dreptul sa solicit rambursarea TVA-ului, şi dacă da, atunci care este modalitatea? Ţin să precizez, că nu sunt PFA, ci doar un angajat al statului.
Vă mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 14:27, 12 Octombrie 2011
Persoanele fizice (indiferent angajatii cui sint) nu pot solicita rambursarea tva achitat pentru cumparaturi. Tva-ul este un impozit suportat de consumatorii finali.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Octombrie 2011
t.simona, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare tva catre persoane fizice? alina_terpu alina_terpu In baza bonurilor emise la diverse cumparaturi, unei persoane fizice i se poate returna valoarea tva-ului? Intrebarea mea pleaca de la urmatoarea chestie: ... (vezi toată discuția)
La achizitia unei masini tva-ul este sau nu deductibil? loredana.s loredana.s Buna, As avea o intrebare:As vrea sa achizitionez o masina pe firma pentru a-mi reduce din TVA. Unii zic ca la achizitia masinii TVA-ul este deductibil altii ... (vezi toată discuția)
Atingere plafon tva Cornel83 Cornel83 Buna ziua, As dori o clarificare pentru urmatoarul scenariu: PFA norma de venit (domeniul IT - caen 6202), inregistrat in scopuri de TVA doar pentru ... (vezi toată discuția)