avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... acte necesare încheiere contract de comodat pt. PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

acte necesare încheiere contract de comodat pt. PFA

Bună ziua,

Aș dori să știu care sunt actele necesare încheierii unui contract de comodat pt. PFA. Intentionez să activez ca traducător/ interpret, însă cei de la Administrația Fiscală mi-au spus că am nevoie de un contract de comodat chiar dacă îmi voi desfășura activitatea la domiciliu, în casa deținută de mama mea.

De asemenea, știe cineva ce onorariu percep notarii pentru un astfel de contract?

Mulțumesc anticipar pentru răspunsuri.
MaddieD

Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:41, 12 Octombrie 2011
Acest contract nu necesita incheierea lui in forma autentica, deci nu este necesar sa mergeti la notar, acesta putand fi redactat si semnat de parti (cautati pe net un model).
Contractul de comodat se va incheia intre dvs. si mama pentru bunul (locuinta) care este proprietatea mamei. La obiectul contractului sa specificati: dare spre folosinta pentru stabilire sediu si desfasurare activitate PFA Traducator.
Iata un model de contract ce poate fi adaptat si completat cu datele de pe cartile de identitate ale ambelor parti.
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru sediu social pfa- imobil in indiviziune ancristida ancristida Buna ziua, as vrea sa stiu cum sa redactez un contract de comodat in cazul in care imobilul are doi mostenitori, aflati in indiviziune. Oare este neaparat ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat Roxie Roxie Buna seara. Intentionez sa imi iau autorizatie PFA pentru a putea lucra ca traducator. Unul din actele necesare la dosar este cel care sa dovedeasca dreptul ... (vezi toată discuția)
Acte la infiintare persoana fizica autorizata catalindmarin catalindmarin Buna ziua Va rog sa ma ajutati intr-o problema (cu siguranta s-a mai scris aici despre ea): Ce acte sunt necesare pentru a deveni o persoana fizica ... (vezi toată discuția)