avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate revendicata, cum se imparte?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate revendicata, cum se imparte?

Buna ziua!
Soacra mea poate revendica o proprietate a parintilor ei care a fost demolata in anii 75-77? Mama ei a primit o garsoniera si acolo s-au construit 5 blocuri turn.Batana a murit prin 1980 si garsoniera a fost preluta de stat.Soacra nu are nici un act ,ci se pare ar avea un nepot. In cazul in care s-ar incepe refacerea actelor si s-ar ajunge la impartirea acestei proprietati cum se va face ea? Proprietarii(parintii soacrei) au avut 6 copii din care doar ea este in viata, si sunt 4 nepoti .
Cu multumiri!

Alte discuții în legătură

Loc de casa de vanzare, multi mostenitori gned gned Buna ziua , Vreau sa va intreb si eu in legatura cu un loc de casa al soacrei mele care este mostenitoare de la parinti si nu stiu cum se procedeaza la ... (vezi toată discuția)
Drepturi mostenire geta2005 geta2005 Soțul meu ,fiu unic a decedat înaintea mamei lui eu nora am dreptul la mostenire , casa si terenul soacrei mele ? Mentionez ca nu am avut copii cu soțul meu. (vezi toată discuția)
Cum pot revendica o proprietate fara sa detin acte? laura manoliu laura manoliu Buna ziua! Am o problema si nu stiu de unde sa o apuc ca sa o rezolv! Bunica mea de 80 de ani este singura mostenitoare in viata a unei proprietati in ... (vezi toată discuția)