avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general intrebare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

intrebare

Am o intrebare va rog, daca imi puteti raspunde: o societate comerciala care isi are sediul in spatiul altei soc com printr-un contract de inchiriere nu mai plateste chiria, mi s-a spus de catre sef sa nu mai intocmesc facturi, desi am contract de inchiriere, si pana in momentul de fata nu a fost reziliat contractul cu firma respectiva. Am voie, desi am contract cu ei si trebuie sa le emit factura sa nu le mai intocmesc acele facturi? Cum ma sfatuiti sa procedez in acest caz?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 19:31, 16 Octombrie 2011
Cereti ordinul in scris. Daca sunteti economistul societatii si semnati actele contabile este bine sa va asigurati ca nu veti fi gasita vinovata de neglijenta.
Seful este si administrator al societatii? daca nu aveti nevoie de o adresa de la conducerea societatii nu doar de un ordin verbal de la un sef care nu este membru de conducere.
Seful este director al sucursalei. Da, este de datoria mea sa intocmesc toate documentele. O sa incerc sa discut cu dumnealui, dar daca nu voi primi in scris acel ordin, chiar nu stiu cum sa procedez. Va multumesc.
In singurul mod posibil si anume spuneti clar directorului ca fara ordin scris aveti obligatia completarii facturii respective in baza contractului. O veti emite si el sa faca cu ea ce vrea. O depuneti spre semnare la respectivul director prin registrul de la secretariat cu numar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu pontajul salariatului !!! LOPY LOPY Buna ziua, sunt angajat al unei societati din Bucuresti, care are sucursale in mai toate orasele tarii. Locuiesc in provincie, si la revenirea din concediu ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura bilant marichuy marichuy buna ziua, sunt economist la o firma si am intocmit bilantul pt semestru, eu daca sunt un simplu economist am drept de semnatura? nu sunt nici contabil sef ... (vezi toată discuția)
Cine intocmeste facturile? GIGIHAIDU GIGIHAIDU Fals sau eronat?Intr-o societate pe actiuni cu compartimente bine stabilite,contabiltate,tehnic,personal,etc,personalul din contabilitate care contabilizeaza ... (vezi toată discuția)