avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Aplicabilitatea unei decizii a instantei de fond
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Aplicabilitatea unei decizii a instantei de fond

As dori sa stiu daca decizia instantei de fond privind incredintarea minorului catre unul dintre parinti poate fi pusa in aplicare inainte ca respectiva decizie sa devina definitiva si irevocabila; mai exact, daca parintele caruia i s-a incredintat copilul poate parasi domiciliul comun impreuna cu copilul fara acordul celuilalt parinte, in aceasta faza intermediara a procesului.

Multumesc tuturor!

Alte discuții în legătură

Incalcare decizie? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Este o incalcare a deciziei instantei de judecata faptul ca parintele ia minorul la domiciliul sau,fara acordul celuilalt parinte,(desi nu i-a fost ... (vezi toată discuția)
Copil minor - unul din parinti doreste sa plece definitiv din tara.. andei_c andei_c Buna ziua, As dori si stiu si eu cum este legislatia romana in cazul unui copil minor cand unul din parinti doreste sa-l ia si sa-si stabileasca domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Ordonanta prezidentiala de incredintare si iesirea din tara a minorului marafx marafx Pe aceasta cale comunic tuturor celor care pot avea nedumeriri rezultatele avute de mine in urma apelului telefonic catre numarul 021.9590 al politiei de ... (vezi toată discuția)