avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tot inscriere in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tot inscriere in revisal

Buna ziua,
Am inteles ca salariul care se inscrie in revisal este cel de incadrare iar cuantumul sporurilor permanente sunt aferente salariului realizat.
Ex avem salariu incadrare 1000 lei, salariu realizat 0.95 % = 950 lei, in revisal inscriem la salariu brut 1000 + spor fidelitate 10% adica 95 lei aferent salariului realizat.
Intrebarea mea este cum se inscrie in revisal cand avem toata luna in CO iar in stat apare cu indemnizatie CO = 1100 lei(salariu de incadrare+spor)
Scriem la salariu brut = 1000 lei si la spor 100 lei (cu toate ca in stat nu figureaza cu sp.fidelitate, acesta fiind inclus la calculul CO) sau scriem decat salariu brut 1000 lei.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: eugene , utilizator 16:36, 12 Octombrie 2011
doar salariul brut 1000 lei, daca in stat nu apare spor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trec in cartea de munca sporul? Doina Elena Doina Elena ma intereseaza cum trec sporul in cm . in Ordin scrie asa: se trece salariul tarifar iar dedesubt se scrie suma care reprezinta sporul. eu vreu sa scriu ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica sporurile? mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 Daca o persoana, are un salariu de incadrare de ...sa zicem 1000 lei, si conform legii, beneficiaza de 10 % spor vechime, 5 % spor preventie, 10 % spor ... (vezi toată discuția)
Completare revisal : salariu incadrare sau realizat? Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Revin cu rugamintea sa ma ajutati (am postat subiectul in alt topic dar nu mi s-a raspuns) 1.Pentru luna august avem : Ex.Salariu incadrare = ... (vezi toată discuția)