avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in grad profesional
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in grad profesional

Buna ziua. As dori sa stiu, daca este posibila promovarea functionarilor publici din gradul profesional asistent in gradul profesional superior, fara a mai fi obligatorie sustinerea examenului pentru gradul profesional intermediar (principal), in cazul in care conditiile de vechime in specialitate, vechime in treapta si calificativ sunt indeplinite? Va multumesc pentru raspunsuri argumentate.
Cel mai recent răspuns: Cristian Radu , Consilier juridic 11:16, 14 Octombrie 2011
Nu. Promovarea se face in gradul profesional imediat superior celui detinut, respectiv cel de "principal" in cazul de fata.
si trebuie sustinut si un examen/concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie publica ludovica ludovica In urma cu 3 luni, am fost trecuta pe studii superioare, iar pe 01.08.2013, se implinesc 3 ani de cand sunt functionar public. Doresc sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public alicia4320 alicia4320 In cazul unui examen de promovare al unui f.p. consilier asistent treapta a II , este adevarat ca nu poate fi promovat mai mult decat consilier principal ... (vezi toată discuția)
Promovare dupa concediu pentru cresterea copilului acatincaialinamelania acatincaialinamelania Ultima promavare am avut-o in luna august 2009. indata de 12 noiembrie 2010 am intrat in concediu pt crestere copil si am revenit in data de 1.10.2012. cind ... (vezi toată discuția)