avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... certificat inregistrare fiscala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

certificat inregistrare fiscala

Buna ziua,
Am un certificat de inregistrare fiscala pentru un punct de lucru atribuit la data de 31.08.2011 si eliberat la data de 01.09.2011. Imi poate spune cineva cu ce luna trebuie sa declar impozitul pe acest punct de lucru, august sau septembrie? Si daca stiti ce act face referire la cele de mai sus?
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 16:32, 12 Octombrie 2011
la data la care ati inceput sa aveti inregistrati venituri la acel punct de lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca temporar RADU1980CER RADU1980CER AM FOST ANGAJAT CA PROFESOR TIMP DE 1 ANDE ZILE PE PERIOADA DETERMINATA , CU NORMA INTREAGA. INTREBAREA ESTE............. AM DREPTUL SAU NU LA SOMAJ, PTR CA ... (vezi toată discuția)
Se mai pot face modificari pentru facturi emise si neprimite dupa inchiderea lunara? simona.muresan simona.muresan Buna seara, Ma confrunt cu o problema, am urmatoarea situatie: in luna iulie a acestui an-2012- nu am primit niste facturi de utilitati. Abia in luna ... (vezi toată discuția)
Sfaturi contabile MARIA_c MARIA_c Buna ziua Am si eu nevoie de sfatul permanent al unui contabil in legatura cu tot ce inseamna ce face un contabil la o societate. Am un salon de cosmetica ... (vezi toată discuția)