Daca reclamantul pierde procesul va fi obligat la plata chetuielilor facute de catre parat in masura in care acesta dovedeste acele cheltuieli(taxe, avocat , expertiza etc.)
Sa fiti atent si la onorariul de avocat pe care partea adversa il solicita spre decontare.Daca este exagerat fata de complexitatea speteti,puteti cere instantei sa -l reduca .
in toate procesele e asa?de ex eu am un proces de iesire din indiviziune,cu scopul de despagubire casa si teren pe cota parte.eu platesc expertizele. doar o parte din proces si-a luat avocat.adica daca acea parte nu mai doreste sulta,cu care a fost de acord ulterior eu risc sa pierd banii bagati in avocat,expertize,taxe etc...e corect?pe mine cine ma mai despagubeste cu banii investiti? in instanta avocatul reclamantului poate cere dovada acceptarii mostenirii piritului?o poate cere oricind?chiar si spre finele procesului?
Iesire din indiviziune
lotuss
Va rog sa-mi spuneti:
daca avind 50%dintr-o garsoniera,.prin mostenire, pot cere iesire din indiviziune prin alegerea de catre partea pirita ori sa primeasca ... (vezi toată discuția)