buna ziua,daca deschizi proces de succesiune si iesire din indiviziune e bine sa ceri cheltuieli de judecata,in cazul in care sansa de reusita este de 50%? -daca eu ca reclamant platesc toate taxele expertizele,etc si pierd procesul,trebuie sa platesc si cheltuielile paratiilor? -de ex av meu nu a cerut cheltuieli de judecata,mai pot recupera banii investiti in proces?...in expertize mai exact. -in cazul in care castig procesul,dupa ce e gata pot cere cheltuieli de judecata? -cind mai exact? -de unde se pot recupera bani?din plata expertizelor,din onorariu avocat,daca sunt reclamant!? -daca paratul castiga procesul are obligatia de a despagubi copropietarii cu cota parte? -va multumesc
am gasit raspunsul la intrebarile mele.....m-am calmat,dar ce nu am gasit este cum se taxeaza aceasta cerere pentru a cere cheltuieli de judecata,si daca unul din parati a avut la randul lui avocat i pot cere si lui cheltuieli de judecata?asta pentru caci in momentul de fata este indecis nu stie ce sa faca,nu am o dovada clara caci este de acord cu sulta,ci doar o banala hartie facuta de avocatul dinsului in care paratul specifica ca este de acord cu despagubire sulta dar la valoarea reala si nu la valoarea data de primarie pe un certificat.....cum pot avea o dovada,ce pot face?cum il poate face avocatul meu sa renunte?asta pentru ca nu a facut-o la inceput...nu vreau sa ajung la recurs.exista vreo modalitate?pina acum toata lumea a fost de acord cu totul,am fost multumiti de expertiza dar roata se intoarce si nu vreau sa fie chiar prea tarziu sa mi se spuna...STII TREBUIA SA MAI FACI SI ASTA!!!