avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somer aflat in cautarea unui loc de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somer aflat in cautarea unui loc de munca

Buna seara.Am si eu o intrebare.
Din 2005 am terminat scoala insemnand numai 9 clase.
Din 2006 sau 2007 am inceput sa muncesc pe unde am apucat.Fara carte de munca.
Am uitat sa precizez ca am muncit anul acesta in Arad cu contract de munca.
Neputand face ,fata la chirie mi-am dat demisia. pe data de 28-08-2011
Acum vreau sa fac si eu niste cursuri si am observat ca daca as fi somer as face acele cursuri gratis.
Intrebarea mea este daca am numai 9 clase pot sa ies la somaj?
Pe mine nu ma intereseaza banii lor,vreau doar sa pot fi trecut acolo ca somer sa pot face niste cursuri.
Va multumesc frumos pentru ajutor.
Seara buna.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Octombrie 2011
ContSters225784, utilizator
Va puteti inscrie la agentie ca persoana aflata in cautarea unui loc de munca (somer neindemnizat).
Va multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am dat demisia, în 2 sapt o sa termin scoala postliceala ... Habbabear Habbabear Mi-am dat demisia, în 2 sapt o sa termin scoala postliceala asistent medical. La șomaj mi s-a spus ca pot primi indemnizație de 300 lei/luna ptr 6 luni. Sau ... (vezi toată discuția)
Dupa demisie pot beneficia de jomaj Bacsik Bacsik Lucru la teatru in fie care an se face contrac de munca in stagiunea 2014-2015 si 2015-2016 misau adunat 600 ore lucrate suplimentar dar la inceputul stagiuni ... (vezi toată discuția)
Somaj danutzam danutzam mi am depus dosarul de somaj pe 2 august, dupa ce trece perioada de 60 de zile o sa primesc si banii pe cele 2 luni (august si septembrie)? va multumesc am ... (vezi toată discuția)