avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... imposibilitate de plata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

imposibilitate de plata

Daca in urma unui partaj bunuri comune am ramas fara nimic, ba din contra sunt obligata sa platesc o sulta de 30 000 lei fostului sot, avand in vedere ca singurul meu venit actual este alocatia fetitei mele de 200 de lei, care peste un an va fii de 40 lei atunci cand fetita va implinii 2 ani, ce se poate intampla? sunt in imposibilitatede plata a acestei sulte.
Cel mai recent răspuns: alinaerika , utilizator 23:14, 12 Octombrie 2011
veti fi executata silit
mentionez ca nu am nici o proprietate pe numele meu, tot ce am dobandit impreuna instanta a hotarat sa-i ramana fostului sot tot. nici o masina casa sau teren, nu am nimic
Nu se intelege de ce trebuie sa platiti dvs. sulta, daca nu vi s-a atribuit nici un bun.
pai asta nu inteleg nici eu de ce. a fost vorba de un credit la care eu nu am participat la plata din momentul despartirii in fapt, dar daca i-a ramas lui totul e normal sa plateasca numai el. am sperat sa se faca dreptate adica jumate jumate asa cum am si cerut varianta de lotizare, dar el a cerut tot si i s-a facut 'dreptate' lui. ar fii fost normal sa iau jumatate dintr-o casa in constructie si jumatate din teren apoi jumatate din creditul bancar, dar a luat el tot si creditul si a rezultat o sulta de platit catre el, nu stiu de unde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune alinaerika alinaerika Daca in incheierea de admitere in principiu instanta a acordat 50% fiecarei parti atat privind bunurile comune cat si pasivul, dar solutia finala a fost ca i-a ... (vezi toată discuția)
Variante de lotizare in partaj bunuri alinaerika alinaerika In cazul unui proces partaj bunuri comune s-au efectuat urmatoarele variante de lotizare. VARIANTA1. LOT 1 bunuri in natura (electrocasnice) 3060 lei sulta ... (vezi toată discuția)
Variante de lotizare - partaj alinaerika alinaerika In cazul unui proces partaj bunuri comune s-au efectuat urmatoarele variante de lotizare. VARIANTA1. LOT 1 bunuri in natura (electrocasnice) 3060 lei ... (vezi toată discuția)