avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Exceptii intampinare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Exceptii intampinare

Zilele trecute societatea unde lucrez a primit 2 citatii prin care este chemata in judecata de catre 3 indivizi (momentan cu domiciliul in Penitenciarul Giurgiu dupa cum au scris ei ) prin care acuza ca au lucrat in cadrul societatii si nu fost platiti. Ei bine, acest lucru nu este adevarat, nimeni a auzit de ei acuzele sunt false . Singura chestie pentru care au facut aceasta este ca , ma gandesc , fiind incarcerati in penitenciar sa fie trasnferati in localitatea unde se judeca.

Ce exceptii pot sa pun la intampinare ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 10:28, 13 Octombrie 2011
Mai mult ca probabil ca doresc sa fie transferati acolo.
Invocati: lipsa calitate procesuala pasiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excepția lipsei calității procesuale pasive bcfbmv bcfbmv Bună ziua, dacă reclamantul a introdus acțiune în instanță și a chemat pârâta-societatea reprezentată de un administrator (ce nu mai este ... (vezi toată discuția)
Parat gresit introdus in plangerea contraventionala Luluful Luluful Buna ziua, In cadrul unei plangeri contraventionale formulate impotriva unui PV intr-un sector din Buc., am chemat in judecata politia locala de sector si ... (vezi toată discuția)
Vinovata....fara vina... termo termo buna seara va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de firma...de curand ne-am trezit cu o citatie de la primaria comunei X prin care suntem chemati la o ... (vezi toată discuția)