avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU DOLJ 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU DOLJ 2008

Bună Ziua Tuturor!
Sunt nou pe secţiunea aceasta, şi de aceea, le mulţumesc tuturor-: administratori şi participanţi- ptr. faptul că "daţi viaţă" acestui Forum.
Eu am terminat fac. de drept anul acesta şi nu am reuşit să trec de proba testului grilă la INM.
Doresc să dau examen de admitere în Baroul Dolj în acest an şi orice sfat este binevenit, din toate p.d.v.
Aştept sfaturile şi îndrumările voastre cu interes, respect şi consideraţie.
O zi bună tuturor.:sorry:
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 23:41, 19 Septembrie 2008
In primul rand iti doresc succes!
Testele grila de la INM sunt naspa. Nici macar autorii lor nu cred ca fac 100% pentru ca nu cred ca-si mai aduc aminte pe ce solutie au "cazut" :O
Cred ca dr. civ. si pr. civ. o sa fie cele mai dificile examene. Pentru admitere in barou ar fi bine daca ai vedea si alte lucrari decat cele dupa care ai invatat, cu toate ca intrebarile au, de obicei, cam acelasi nivel de dificultate cu cel de la licenta.
De curiozitate: Ce optional ai ales?
Sfatul meu ar fi sa va puneti cu burta pe carte.

avocat Claudiu Lascoschi
u.b.i.k. a scris:

Testele grila de la INM sunt naspa. Nici macar autorii lor nu cred ca fac 100% pentru ca nu cred ca-si mai aduc aminte pe ce solutie au "cazut" :O
Cred ca dr. civ. si pr. civ. o sa fie cele mai dificile examene. Pentru admitere in barou ar fi bine daca ai vedea si alte lucrari decat cele dupa care ai invatat, cu toate ca intrebarile au, de obicei, cam acelasi nivel de dificultate cu cel de la licenta.

Nu ştiu care este problema cu "opţionalul" la examenul de admitere în avocatură.
Mă poate lămuri cineva?
Mulţumesc anticipat.:surrender:

Stimate Domnule Avocat!
Vă mulţumesc frumos ptr. răspuns.
Vă rog să-mi scuzaţi neştiinţa, dar nu ştiu la ce v-aţi referit când m-aţi întrebat ce opţional am ales?
Cu stimă, respect şi consideraţie.
Ultima modificare: Joi, 18 Septembrie 2008
INM, utilizator
INM a scris:

u.b.i.k. a scris:

Nu ştiu care este problema cu "opţionalul" la examenul de admitere în avocatură.
Mă poate lămuri cineva?
Mulţumesc anticipat.:surrender:

Stimate Domnule Avocat!
Vă mulţumesc frumos ptr. răspuns.
Vă rog să-mi scuzaţi neştiinţa, dar nu ştiu la ce v-aţi referit când m-aţi întrebat ce opţional am ales?
Cu stimă, respect şi consideraţie.

Vă rog frumos să mă lămuriţi şi pe mine într-o problemă şi să îmi scuzaţi neştiinţa.
Care este problema cu "opţionalul" la examenul de admitere în avocatură?:sorry:
Scuze pentru dezinformarea facuta din neatentie, examenele cu subiecte optionale sunt doar la definitivat.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2008 INM INM Stimaţi Colegi! Dacă printre utilizatorii acestui Forum este cineva care a mai susţinut examen de admitere la INM şi eventual a reuşit, vă rog să ne ... (vezi toată discuția)
Spete la magistratura? ofena ofena se mai dau spete la magistratura sau au ramas doar cele doua grile si interviul? (vezi toată discuția)
Drept.admitere magistratura any_eladia any_eladia am si eu nevoie de putin ajutor.....dk se poate ..bineinteles. nu prea am timp de mers la biblioteca,dar m-am inscris la magistratura,am nevoie de ... (vezi toată discuția)