avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in cazul unui divort, datoriile la banca se impart sau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in cazul unui divort, datoriile la banca se impart sau trebuie sa platesc numai eu?

in cazul in care divortez si am datorii la banca pe care le-am facut acum cativa ani si banii i-am investit in casa, care va ramane sotia si copilul, pot sa recuperez banii?
Ce as putea face deoarece nu ma pot descurca cu ratele?
Cel mai recent răspuns: P.F.A. HERMAN DAN , 11:51, 13 Octombrie 2011
Casa a fost cumparata in timpul casatoriei? Ce tip de imprumut a fost, ipotecar cumva?
momentan stam in casa bunicii ei care ne-a lasat-o in momentul in care s-a nascut copilul in 2004, cu conditia sa o intretinem. Imprumutull-am facut ulterior deoarece doar eu lucram.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si "partaj" paganas paganas va salut sunt casatorit de 4 ani si vreeau sa divortez din motive foarte bine intemeiate dar inainte de a face asta vreeau sa intreb daca ratele la banca vor ... (vezi toată discuția)
Divorț. bună! cunosc un om care a fost în concubinaj timp ... Gabriela mka Gabriela mka Divorț. Bună! Cunosc un om care a fost în concubinaj timp de 3 ani. După 2 ani de relație el a făcut un împrumut in banca, fiind șofer de tir a ... (vezi toată discuția)
Bună seara, divorț cerut de sotie de câteva luni deși nu ... Eusieupatitul Eusieupatitul Bună seara, Divorț cerut de sotie de câteva luni deși nu deținem nicicare locuință proprie. Am fost scos afară din casă și de o luna stau in chirie. ... (vezi toată discuția)