avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divorț. Bună! Cunosc un om care a fost în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divorț. Bună! Cunosc un om care a fost în concubinaj timp ...

Divorț. Bună! Cunosc un om care a fost în concubinaj timp de 3 ani. După 2 ani de relație el a făcut un împrumut in banca, fiind șofer de tir a plecat. I.a lăsat banii concubinei sa ia un apartament cu încrederea ca ea îl va trece pe acte. Partenera ia zis ca nu poate sa îl treacă ca e plecat și nu sunt căsătoriți. După un timp s.au trecut în acte. Dar ea tot refuza sa refacă actele de la apartament. In urma cu o săptămână pe acest subiect s.au certata f rău... ea făcând scandal și chemând politia pe motiv ca el a vrut sa o onoare. Asta a declarat ea și fiul ei din alta căsătorie minor. El a plecat din apartament. Urmează sa depună divorțul. Sunt șanse ca el sa își recupereze suma de bani?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
După un timp s.au trecut în acte.
In care acte, de casatorie ?:))
Dar ea tot refuza sa refacă actele de la apartament.

nu are ce sa refaca, putea sa ii dea o cota sau chiar tot, daca voia.
Poate cere suma de bani, sa o faca curand.
Banii au fost cash ? bani in mana i-a lasat concubinei ? Cum probeaza ca au fost ai lui ?

Da. S.au căsătorit pana la urma. El inafara de faptul ca a scos bani din banca si are de plătit 10 ani pt ei rate. nu are nici.o dovada ca i.a lăsat ei banii .




Ultima modificare: Duminică, 13 Februarie 2022
gi-jane2, moderator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
ar trebui sa isi faca si alte probe mai consistente, schimb de mesaje etc.
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2022
gi-jane2, moderator
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cind e vorba de bani , oricit de mare ar fi dragostea FACETI ACTE. Incercati totdeauna sa consultati un specialist in drept , notar sau avocat INAINTE nu dupa sau mai tirziu cind se ivesc probleme.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
o dovada are ca a facut imprumut in banca,,,trebuie sa aiba ca e dator

Alte discuții în legătură

Concubinaj paddy paddy Traiesc cu prietena mea de aproape 1an si jumatate,am un baietel de 6luni cu ea.Intentionez sa ma casatoresc cu ea.Am 2proprietati imobiliare in Bucuresti,una ... (vezi toată discuția)
Partaj bun imobil dupa divort smart accounting business srl smart accounting business srl Buna ziua, as dori sa stiu daca , in cazul in care la partaj se solicita impartirea unui bun imobil dobandit anterior casatoriei de una din parti in baza ... (vezi toată discuția)
Copiii mei pot mosteni bunurile concubinei, in cazul decesului meu? comarius comarius Buna ziua ! Daca se poate sa fiu lamurit intr-o problema ... De 16 ani traiesc in concubinaj. In acest timp nu am divortat, avand grija ca, copiilor mei din ... (vezi toată discuția)