avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... nesansa de angajare - pot primi ajutor social?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

nesansa de angajare - pot primi ajutor social?

in momentul de fata nu am servici si traim doar din pensia alimentara a copiilor dati spre ingrijire in urma unui divort....cam greu vad o solutie sa ies din iarna...pot primi vreun ajutor pana ma reechilibrez...macar sa fac niste cursuri gratuite
Cel mai recent răspuns: Maria Nigel , utilizator 20:58, 15 Octombrie 2011
am inteles ca au aparut de curind ,niste cursuri finantate de uniunea europeana,cursuri de bucatari,ospatari,receptionere etc,pentru care in timpul scoli primesti si o anumita suma de bani 700.....1000ron.incercati sa va inscrieti la aceste cursuri.
Ultima modificare: Joi, 13 Octombrie 2011
vladut75, utilizator
multumesc....o sa caut pe net....ar fi fain sa rin un curs....si sa mai iau si bani...e de vis
inctrebati la primarie daca va incadrati ca sa primiti alocatia de sustinere a familiei.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri finantate din fonduri structurale europene gbrlcostache gbrlcostache Am facut un curs gratuit printr-o firma de formare profesionale din orasul meu.La inscriere ni s-a spus ca acest curs este gratis si la sf. lui ni se ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor cu un parinte angajat in germania iolaru iolaru Fostul meu sot se afla in Germania, cu actuala lui familie, unde lucreaza, cu contract de munca. Am aflat recent de la o cunostinta al carei sot lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de propire pensie alimentara ana1265 ana1265 Buna ziua, Am o nelamurire in ceea ce priveste acordarea pensiei alimentare. Prin hotarare judecatoreasca institutia la care lucreaza fostul meu sotul este ... (vezi toată discuția)