avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune nedeschisa - problema subventie Apia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune nedeschisa - problema subventie Apia

Mama mea are pamant. Subventia de la Apia era luata prin CEC de sotul meu, care doar muncea pamantul mamei mele. Acum doua luni sotul meu a decedat. Am mers la Apia pentru a solicita subventia pe numele meu, am cerut sa fie trecuta in contul meu bancar. Ieri am fost chemata la Apia si mi s-a spus ca nu se poate deoarece trebuie sa fac succesiune cu toti copiii mei.Eu nu pot sa fac succesiunea deoarece unul dintre copiii mei e plecat la munca foarte departe si nici nu am bani momentan. Întrebarea mea este de ce este necesara aceasta succesiune atata timp cat pamantul este al mamei mele. Poate ar trebui sa fac succesiune cu fratii mei , nicidecum cu copiii mei. Am plecat de la Apia nelamurita si le-am spus ca renunt la subventie. Ma poate lamuri cineva daca ei au dreptate in ceea ce priveste aceasta succesiune?
Cel mai recent răspuns: eleva , utilizator 13:32, 18 Octombrie 2011
Daca pamantul este al mamei nu are nici o legatura subventia cu decesul sotului dvs ,respectiv cu succesiunea. acestuia.Mama sa faca cerere pentru subventie si sa va faca procura dvs ca sa faceti demersurile legale.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mostenitorii parintilor sunt doi frati. la succesiune ... Mariana Scurtulescu Mariana Scurtulescu Buna ziua, Mostenitorii parintilor sunt doi frati. La succesiune s-a stabilit de comun acord ca toate bunurile(pamant, casa etc) sa fie proprietate comuna ... (vezi toată discuția)
Despre succesiune michelle2011 michelle2011 Inainte sa se cunoasca,mbii mei parinti au avut cate o casatorie anterioara,din care au avut cate 2 copii fiecare. Dupa ce a divortat fiecare,lasand in urma si ... (vezi toată discuția)
Imputernicit cont cec allexa22 allexa22 daca in urma decesului tatalui meu, a ramas imputernicit un frate pe contul lui de la cec , el poate sa scoata bani fara mostenirea contului sau fara acordul ... (vezi toată discuția)