Sunt un arendator,arendasul terenului a incheiat cu mine un act aditional de reziliere contract.si totodata a emis un biletel "terenul a trecut in arenda la societateaX,merge-ti si va luati arenda pe cele "n "ha.Am mers si fara nici-un document am primit niste bani comform cu veche arenda,cu promoisiunea ca arendasul va face un contract si-l va inregistra le primarie(asta anul trecut).
Cap.II
Anul acesta arendasul nu a mai platit arenda pentru ca terenul a fost cultivat de altcineva,scenariul cu cerinta mea se repeta ,tot fara documente si acesta(utilizatorul )spune"-Domnule nu am avut contract,nu va pot da arenda.Eu zic:
-Atunci de ce ati cultivat terenul ?-cu ce drept a-ti intrat pe proprietate ?
El :
-Naveti ce -mi face ,am cules recolta,au mai fost si altii care mi-au cerut arenda ,m-au dat in judecata si au pierdut pentru ca nu au avut contract de arenda.
Ce am scris mai sus este o istorie pe scurt.
Intrebare :
1. Poate fi acuzat respectivul individ de incalcare de proprietate,?
2.Subventii necuvenite obtinute pentru terenuri raportate si exploatete fara documente ?
Evaziune fiscala ?
3.Fals si uz de fals ?
unde trebuie sa ma adresez ?
-La politie sau la tribunal ?
Cred ca cel mai bine e sa apelati la un avocat care sa analizeze situatia mai in amanunt si care sa va ajute si sa va si reprezinte in fata autoritatilor.
Teren in arenda
emy114
Am incheiat un contract de arendare a unui teren arabil pe termen de 10 ani, teren pe care arendasul la inregistrat ca aport la capitalul societatii.
Intre ... (vezi toată discuția)