avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Furt intre soti - si,,sau Actiune in pretentii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Furt intre soti - si,,sau Actiune in pretentii

Am avut doua dosare de - Furt intre soti - solutionate - corect cu NUP//fapta nu exista pt ca la baza celor doua ""rezolutii "" a stat o CERCETARE PENALA - SUPERFICIALA,,INTERESATA,, NETEMEINICA,NEFACUTA = in tot dosarul cercetarii - nu au fost facute depuse decit - cele doua declaratii ale partilor - si ""Referatul dlui agent de ,,,,, ATIT
NU S-A VRUT,,NU SA DORIT - REPETAREA CERCETARII PENALE A FURTULUI - NIMIC,,,,si mergi in - civil la = TJT,,la ONORARII AVOCATI,,EXPERTIZE - ca s-ar putea sa,,,,,,,In civil m-au catalogat, -ca Reclamant in ACTIUNE IN PRETENTII,,Pagubit fiind IN CELE DOUA DOSARE DIN PENAL.
FARA BANI,,FARA AVOCAT,, - nu stiu ce sa fac,,daca are rost sa continui desi sint Pagubit de o suma MAREEE - un TJT de cca si ceva = 5000 lei noi si un onorariu avocat de- SPERIAT = de groaza adica - INGROZITOR
Cine binevoieste a ma ajuta cu un sfat ,,cu ceva = etape ale - ACTIUNII IN PRETENTII= am depus chemarea in judecata si acum trebuie sa platesc TJT daca sau nu - mi se accepta ceva reducere a TJT-ului sau alt ajutor,.. Fara avocat si - fara bani - sa tac,,sa renunt,,sa ma las - Pagubit de o suma sa zicem egala cu 40 000 usd ?? mare minune cu d-na Justitie
Cel mai recent răspuns: barbutop55 , utilizator 11:40, 31 Decembrie 2011
Stiti ca sa intelegem si noi ceva din ceea ce incercati sa ne spuneti tebuie sa decriptati mesajul dvs secret.Nimeni nu cred ca a inteles ceva din continutul sau.Dvs vreti sa va ajutam dar nu ne explicati despre ce este vorba.Daca totul este o gluma renuntati,intrucat toti suntem destul sau chiar foarte ocupati.
Daca nu veti plati taxa judiciara de timbru, actiunea va fi anulata ca netimbrata.
buna ziua.
daca nu detaliati, nu se intelege nimic din ce incercati sa ne spuneti .
sunteti casatorit si sotia a parasit domiciliul conjugal, sustragand o suma de bani ce va apartinea dvs. exclusiv sau eventual, din conturile comune ??
ne lasati pe noi sa ghicim speta sau ce?

I-mi cer scuze,,din cauza emotiilor nu am fost explicit ,,clar.Daca explic detaliez - vor iesi cca 1,5 pag si nu le citeste nimeni.
Deci in prima fraza = solutionate inseamna ca - au primit ""Rezolutii ",,, apoi NUP tradus inseamna = neinceperea urmaririi penale,,,FAPTA NU EXISTA = vor sa zica ceva gen = nu exista furt,,nu a furat nimeni,,dar Eu,Pagubit declar,,simt ,vad ca din locuinta familiei unde erau 4 pers majore - au disparut banii ,sa zicem - cca 40 000 usd- in max doi ani,eu Pagubit constatca banii nu mai sint = au disparut,au plecat - si culmea - NUMAI EU TIP,,NUMAI EU DEPUN PLINGERE,,restul pace..Banii - disparura in perioada constructiei unei case cu etaj,,,suprapusa perioada cu divortul, si apoi imediat dupa divort - partajul amiabil adica - la intelegere -Dupa divort a urmat min 3 ani de - CONCUBINAJ,,AMANTI GOLANEALA- tot cu fosta sotie//acum devenisem ""amanti ,,asa a vrut fosta mea scumpa sotie. Cine credeti ca ii dadu - sfaturi ref - modul de actiune - d-na avocat ,,din divort,,dinsa a invatat-o - modul de lucru = divort inceput in paralel cu concubinajul si cui FURTUL DINTRE SOTI,apoi partajul amiabil in paralel cu furtul neterminat- se fura - cite putin si des = sa nu se cunoasca.
Mod de lucru - al doamnei avocat//INSTRUCTIUNI de lucru =
1. Convinge-l sa isi vinda ceva din bunuri proprii = mosteniri etc,,sau bunuri firma unde numai el era ascociat unic
2. Ai mare ,,,mare,,mare grija - SA NU PUNA BANII LA BANCA - sa ii tineti in casa/locuinta - sub pretextul constructiei
3.Numai tu( adica EA,sotia ) sa ai acces ,grija de - banii cei multi,,,EL - nu el - II CHELTUIE
4>Daca, sau cind - intreba,deschide discutia de banii cei multi,de verificari,lipsuri - cum incepe discutia - TU - linga usa de intrare in apartament - INCEPI SA STRIGI,,TIPI,VORBESTI F TARE - sa auda vecinii copii,majori,iar El sa se sature,,sa nu mai intrebe
5) Ai mare,,MARE grija,,fi f atenta - SA NU IEI NICIODATA MULT SI RAR ,,CI NUMAI CITE PUTIN SI DES( cca 5 - 700 usd ) SA NU SE CUNOASCA.
6)Furtul sa il incepi - o data cu - divortul ,in timpul divortului amiabil,,apoi in timpul partajului amiabil - urmat de - concubinaj/golaneala/- cca doi ani.
7)Daca accepta divortul,amiabil,,partajul amiabil,,accepta si furtul - si NU VA DA PE MINA POLITIEI,PARCHETULUI
Acu - ma opresc aci - sa vaz - am fost inteles,,s-a inteles CEVA ???Oare ??
Alambicata explicatie "dadusi"domnule,(chiar...simpatica),
"golaneala,amanteala,..."
.Una peste alta,cred ca mare lucru nu mai puteti face atita timp cit nu aveti " un martor pro dvs.".Si fie vorba intre noi...[ desteapta: nevasta (ex.),concubina,amanta...]:bow:

Alte discuții în legătură

Furt din locuinta de catre sotie favioana favioana Daca ma părăsit si a furat o suma de bani, pot sa o reclam si cum procedez? Pot divorța de ea chiar daca ea nu vrea? (vezi toată discuția)
Sanse de obtinere a dreptatii - la judecatorie dosar penal- de atac rezolutie a procurorului general ContSters124097 ContSters124097 Sanse de obtinere a DREPTATII - la Judecatorie dosar penal- de atac Rezolutie a dlui Procurorului general al Parchetului Curtii Apel.. SPETA = Partaj ... (vezi toată discuția)
Divort la oficiul starii civile si impartire bunuri stoianflorian stoianflorian buna va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am decis impreuna cu partenera sa desfacem casatoria la oficiul starii civile de care apartinem. In ... (vezi toată discuția)