I-mi cer scuze,,din cauza emotiilor nu am fost explicit ,,clar.Daca explic detaliez - vor iesi cca 1,5 pag si nu le citeste nimeni.
Deci in prima fraza = solutionate inseamna ca - au primit ""Rezolutii ",,, apoi NUP tradus inseamna = neinceperea urmaririi penale,,,FAPTA NU EXISTA = vor sa zica ceva gen = nu exista furt,,nu a furat nimeni,,dar Eu,Pagubit declar,,simt ,vad ca din locuinta familiei unde erau 4 pers majore - au disparut banii ,sa zicem - cca 40 000 usd- in max doi ani,eu Pagubit constatca banii nu mai sint = au disparut,au plecat - si culmea - NUMAI EU TIP,,NUMAI EU DEPUN PLINGERE,,restul pace..Banii - disparura in perioada constructiei unei case cu etaj,,,suprapusa perioada cu divortul, si apoi imediat dupa divort - partajul amiabil adica - la intelegere -Dupa divort a urmat min 3 ani de - CONCUBINAJ,,AMANTI GOLANEALA- tot cu fosta sotie//acum devenisem ""amanti ,,asa a vrut fosta mea scumpa sotie. Cine credeti ca ii dadu - sfaturi ref - modul de actiune - d-na avocat ,,din divort,,dinsa a invatat-o - modul de lucru = divort inceput in paralel cu concubinajul si cui FURTUL DINTRE SOTI,apoi partajul amiabil in paralel cu furtul neterminat- se fura - cite putin si des = sa nu se cunoasca.
Mod de lucru - al doamnei avocat//INSTRUCTIUNI de lucru =
1. Convinge-l sa isi vinda ceva din bunuri proprii = mosteniri etc,,sau bunuri firma unde numai el era ascociat unic
2. Ai mare ,,,mare,,mare grija - SA NU PUNA BANII LA BANCA - sa ii tineti in casa/locuinta - sub pretextul constructiei
3.Numai tu( adica EA,sotia ) sa ai acces ,grija de - banii cei multi,,,EL - nu el - II CHELTUIE
4>Daca, sau cind - intreba,deschide discutia de banii cei multi,de verificari,lipsuri - cum incepe discutia - TU - linga usa de intrare in apartament - INCEPI SA STRIGI,,TIPI,VORBESTI F TARE - sa auda vecinii copii,majori,iar El sa se sature,,sa nu mai intrebe
5) Ai mare,,MARE grija,,fi f atenta - SA NU IEI NICIODATA MULT SI RAR ,,CI NUMAI CITE PUTIN SI DES( cca 5 - 700 usd ) SA NU SE CUNOASCA.
6)Furtul sa il incepi - o data cu - divortul ,in timpul divortului amiabil,,apoi in timpul partajului amiabil - urmat de - concubinaj/golaneala/- cca doi ani.
7)Daca accepta divortul,amiabil,,partajul amiabil,,accepta si furtul - si NU VA DA PE MINA POLITIEI,PARCHETULUI
Acu - ma opresc aci - sa vaz - am fost inteles,,s-a inteles CEVA ???Oare ??