Am avut doua dosare de - Furt intre soti - solutionate - corect cu NUP//fapta nu exista pt ca la baza celor doua ""rezolutii "" a stat o CERCETARE PENALA - SUPERFICIALA,,INTERESATA,, NETEMEINICA,NEFACUTA = in tot dosarul cercetarii - nu au fost facute depuse decit - cele doua declaratii ale partilor - si ""Referatul dlui agent de ,,,,, ATIT
NU S-A VRUT,,NU SA DORIT - REPETAREA CERCETARII PENALE A FURTULUI - NIMIC,,,,si mergi in - civil la = TJT,,la ONORARII AVOCATI,,EXPERTIZE - ca s-ar putea sa,,,,,,,In civil m-au catalogat, -ca Reclamant in ACTIUNE IN PRETENTII,,Pagubit fiind IN CELE DOUA DOSARE DIN PENAL.
FARA BANI,,FARA AVOCAT,, - nu stiu ce sa fac,,daca are rost sa continui desi sint Pagubit de o suma MAREEE - un TJT de cca si ceva = 5000 lei noi si un onorariu avocat de- SPERIAT = de groaza adica - INGROZITOR
Cine binevoieste a ma ajuta cu un sfat ,,cu ceva = etape ale - ACTIUNII IN PRETENTII= am depus chemarea in judecata si acum trebuie sa platesc TJT daca sau nu - mi se accepta ceva reducere a TJT-ului sau alt ajutor,.. Fara avocat si - fara bani - sa tac,,sa renunt,,sa ma las - Pagubit de o suma sa zicem egala cu 40 000 usd ?? mare minune cu d-na Justitie
Cel mai recent răspuns:
barbutop55 , utilizator
11:40, 31 Decembrie 2011