avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Furt intre soti - si,,sau Actiune in pretentii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Furt intre soti - si,,sau Actiune in pretentii

Am avut doua dosare de - Furt intre soti - solutionate - corect cu NUP//fapta nu exista pt ca la baza celor doua ""rezolutii "" a stat o CERCETARE PENALA - SUPERFICIALA,,INTERESATA,, NETEMEINICA,NEFACUTA = in tot dosarul cercetarii - nu au fost facute depuse decit - cele doua declaratii ale partilor - si ""Referatul dlui agent de ,,,,, ATIT
NU S-A VRUT,,NU SA DORIT - REPETAREA CERCETARII PENALE A FURTULUI - NIMIC,,,,si mergi in - civil la = TJT,,la ONORARII AVOCATI,,EXPERTIZE - ca s-ar putea sa,,,,,,,In civil m-au catalogat, -ca Reclamant in ACTIUNE IN PRETENTII,,Pagubit fiind IN CELE DOUA DOSARE DIN PENAL.
FARA BANI,,FARA AVOCAT,, - nu stiu ce sa fac,,daca are rost sa continui desi sint Pagubit de o suma MAREEE - un TJT de cca si ceva = 5000 lei noi si un onorariu avocat de- SPERIAT = de groaza adica - INGROZITOR
Cine binevoieste a ma ajuta cu un sfat ,,cu ceva = etape ale - ACTIUNII IN PRETENTII= am depus chemarea in judecata si acum trebuie sa platesc TJT daca sau nu - mi se accepta ceva reducere a TJT-ului sau alt ajutor,.. Fara avocat si - fara bani - sa tac,,sa renunt,,sa ma las - Pagubit de o suma sa zicem egala cu 40 000 usd ?? mare minune cu d-na Justitie
Cel mai recent răspuns: barbutop55 , utilizator 11:40, 31 Decembrie 2011
Nevasta,con cubina,,amanta - femeia tot femei ramine = trei coaste( acu ii cam adevarat si frumoasa si desteapta si cu succes,mincarimi)).Dar io intelesei - ca nu EA fu cea destepta - ci doamna PROFESOARA, DOAMNA VOCAT, care ii dadu - modul de lucru cu clienti - in scris etapa cu etapa si cu cita atentie sa acorde fiecarei etape.= CE STIMATA ""DOAMNA- ASTEPTI SA I-TI DEA - EL?? SAU SA I-TI DEA - D-NA JUSTITIE ?? IA-TI TI SINGURA ce mai astepti,,,ai si banul in casa,,gata start,,mai ales ca primul a inceput sa IA - flacaul ceva gen = Vasile - adu-mi si mie banii aia ai lui -tata//pt constructie,,,vezi ca sint acolo,,,hai ca io sint murdara pe miini de grasime/de la bucatarie,= sa faca astfel sa stie flacaul ca sint banii in casa,,sa stie locul,,sa IA - el primul,,,pe urma si maica-sa,,amestecat,,sa nu se parasca .
Martori ?? - care hot fura cu martori,foto filme,,si sume mari?? sint alte modalitati = tainuire,,ascundere,,complicitate cu - altii,m
Adevarul este ca din cauza,,durerilor sufletesti,a dezamagirii suferite- NU POTI FI CLAR,COERENT,,Pe masura ce descrii,povestesti- te enervezi -automat ESTE PREA MARE DUREREA//DEZAMAGIREA ,,,acum sint sa zicem -putin mai CALM.
Oricum - va multumesc tuturor si va DORESC - MULTA SANATATE SI UN AN PLIN DE = R E A L I Z A R I ..La multi ani cu sanatate..Sint f multe lucruri care - nu se pot scrie pe forum......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din locuinta de catre sotie favioana favioana Daca ma părăsit si a furat o suma de bani, pot sa o reclam si cum procedez? Pot divorța de ea chiar daca ea nu vrea? (vezi toată discuția)
Divort la oficiul starii civile si impartire bunuri stoianflorian stoianflorian buna va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am decis impreuna cu partenera sa desfacem casatoria la oficiul starii civile de care apartinem. In ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti airaam airaam speta: daca unul dintre soti, in timpul cat sunt casatoriti, goleste contul comun fara stirea celuilalt sot si apoi refeuza sa ii mai inapoieze(mai ales ca ... (vezi toată discuția)