avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu contabil sef scoala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu contabil sef scoala

Ce salariu de incadrare are un contabil sef la o scoala generala, vechime 2 ani in munca(vechime in alt domeniu)? Si ce sporuri poate avea?
Cel mai recent răspuns: sdanutza85 , utilizator 16:42, 16 Octombrie 2011
Din ce cunosc, oscoala generala nu are prevazut in statul de functii, functia de contabil sef.. Rog verificati si daca ma insel, in acest stat ve-ti gasi trecute datele ce va intereseaza
Sunt noile posturi infintate in 2011, acum."" in acest stat ve-ti gasi trecute datele ce va intereseaza"" nu am inteles unde sa caut

Statul de functii este al scolii unde activati ! Poate fi gasit la scretara scolii sau biroul personal..
Exista o problema, ca nimeni de acolo nu vrea sa zica cat o sa fie salariu. Au zis ca nu stiu. Mai dureaza pana se scoate postul la concurs. Difera de la o scoala la alta salariu de incadrare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare decizie de retrogradare mihai bogatu mihai bogatu Acum 3 ani am dat concurs pe postul de economist cu atributii de contabil sef la o institutie publica, functie contractuala. Am fost incadrat cu CIM perioada ... (vezi toată discuția)
Pot sa ii fac plangere penala acestui individ? marianapruteanu marianapruteanu Sunt cadru didactic intr-o scoala gimnaziala,unde am fost numita alaturi de 2 colegi ai mei,intr-o comisie de recuperare a unor sume cu care 2 elevi,au ... (vezi toată discuția)
Legea 63/2011 Radamante Radamante In legea 63/2011( anexa.4 punctul 3) se stabileste ca secretarul șef* beneficiaza de un spor de in \\"limita maximă de 20%\\" si ca acest spor se ... (vezi toată discuția)