avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Carton mâzgãlit ----> marcaj de parcare de resedinta?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Carton mâzgãlit ----> marcaj de parcare de resedinta?

Ieri dimineata am parcat cam pe la ora 11 intre niste blocuri pe locul altcuiva.
Pentru parcarea aceea nu exista delimitare cu vopsea alba, nici semn de parcare albastru, nici interdictie de parcare, nimic.
Singurul lucru care sugera ca ar fi locul cuiva este un carton mazgalit cu litere ilizibile (din cauza vechimii nu se vede vopseaua).
M-am trezit cu o amenda de 200 RON, redusa la 100 RON daca-i platita in 48 de ore.

Pot sa contest amenda prin faptul ca acea ''placuta'' (cartonul) nu este standard si nu contine nr de autorizate de la ADP??
Ca asa ne trezim cu totii sa infingem cate un betigas icicolo cu numere. Care este real si care nu? De unde sa stiu?

Cel mai recent răspuns: alexandruteutisan , utilizator 00:20, 14 Octombrie 2011
Faceti contestatie la junecatorie , si solicitati sa prezinte ca acea parcare e inchiriata pe baza unui contract de inchiriere si e marcata corespunzator , vizibil , proba foto de la agentu constotor , care a intocmit PV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat ... Andreea Vogue Andreea Vogue Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat cu vopsea alba, dar fara nici un numar de imatriculare ori tablita masina prin care sa rezulte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos, ... Andreea Vogue Andreea Vogue Buna ziua, am o intrebare, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos, langa blocurile unde locuiesc sunt 2-3 parcari marcate cu vopsea alba, dar fara nici un ... (vezi toată discuția)
Loc parcare platit sectorul 2. booghie booghie Buna seara,am nevoie de un sfat sau o recomandare la o problema legata de un loc de parcare in sectorul 2. Am un contract cu primaria sector 2,pentru un loc ... (vezi toată discuția)