avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare personal contractual

Va rog sa-mi spuneti cum pot vizualiza un contract individual de munca (personal contractual) , daca se poate fara sa apelez la "judet"...
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 14 Octombrie 2011
Ce inseamna a vizualiza un cim?La ce va referiti,mai concret?La REVISAL cumva?
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2011
ContSters136493, utilizator
rrobyfm a scris:

Va rog sa-mi spuneti cum pot vizualiza un contract individual de munca (personal contractual) , daca se poate fara sa apelez la "judet"...
Multumesc.

Nu aveti aceasta posibilitate .. decat angajatorul dvs sau inspectorii ITM ... daca doriti sa stiti daca c.i.m. a fost transmis sau nu prin REVISAL , solicitati angajatorului dvs eliberarea unei copii certificate conform cu originalul de pe pagina/paginile din registru unde apar inregistrarile la persoana dvs.
In caz contrar, sesizati ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca inscris la itm gelublanita gelublanita stie cineva cum se poate verifica angajatorul daca ti-a inscris contractul individual de munca la ITM? Sau exista vreo adresa web unde se poate vizualiza ... (vezi toată discuția)
Carnetele de munca opreas opreas Cum se numeste documentul care inlocuieste cărtile de munca? Cum se poate obtine oc copie după acest document? Cum pot sa verific daca la ITM datele din ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca - pot vedea online fisa care inlocuieste carnetul de munca? pricochel mihai pricochel mihai Am primit de la angajator cartea de munca pentru a o pastra.Am citit pe internet ca,cu ajutorul unui cont creat {username+parola} pot vedea online acea fisa ... (vezi toată discuția)